Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Viikko 4: FA Cupin vetovihjeet

  • keskiviikko, 21 tammikuu 2015 21:00

Täältä löydät vedonlyöntiasiantuntijamme valitsemat parhaat pelikohteet viikonlopun FA Cup- kierrokselle. Otteluennakot löydät täältä.. Jos olet kiinnostunut enemmän viikon vakioveikkauksesta, joka myös on tällä viikolla FA Cup -täyteinen, kannattaa tutustua tähän kattavaan vihjepakettiin.

LAUANTAI: 

Sunderland - Fulham
1x2: Fulham 5,25
Tuplamahdollisuus: x2 2,23 

Sunderlandin tilanne Valioliigassa on tukala. Joukkue on edellisen kerran voittanut ennen joulua, kun Newcastle kaatui derbyssä. Liverpoolille ja Tottenhamille edelliskierroksilla hävinnyt Black Cats on valahtanut sarjassa jo sijalle 16, eikä putoamisviivaan ole enää eroa kuin yksi piste. Mikä on siis mielenkiinto FA Cupia kohtaan, kun samalla taistellaan putoamista vastaan? Gus Poyet saattaa hyvin jopa kierrättää kokoonpanoaan ottelussa. 

Fulhamin lähtökohdat otteluun ovat paremmat. Championshipin keskikastin ryhmällä on 11 pistettä putoamisviivaan ja alla itseluottamusta nostattanut voitto Nottinghamista. Vaikka keskiviikon ottelu tulee nähdä vieraille rasitteena, syttyy joukkue varmasti taistelemaan Sunderlandia vastaan. 

Sunderland on laadukkaampi kokonaisuus, mutta sillä on ollut huomattavia maalinteko-ongelmia koko kauden. Jättisuosikki ei tule pääsemään helpolla Fulhamia vastaan ja vieraiden kertoimet ovat varsin pelattavia. Maukkain idea on pelata tuplamahdollisuutta x2.

Tottenham - Leicester
Alle 2,5 maalia: 2,10

Tottenham esiintyi todella vaisusti Sheffieldia vastaan keskiviikkoisessa Capital One Cupin semifinaalissa. Joukkue hallitsi kyllä palloa, mutta ei päässyt todellisiin maalipaikkoihin edes Ykkösliigan joukkuetta vastaan. Sheffield-puolustuksen karmean sekoilun tuoma pilkku pelasti kuitenkin pohjoislontoolaiset.

Leicester on onnistunut tilkitsemään puolustustaan ja kerännyt viime aikoina komeita päänahkoja. Vaikka edellisottelusta tuli kirvelevä kotitappio Stokelle, keräsi ketut tätä ennen voitot Newcastlesta, Aston Villasta ja Hullista sekä raapi tasapelipisteen Anfield Roadilta. Viidessä edellisottelussa Leicester on pystynyt pitämään maalinsa puhtaana peräti kolmesti. 

Spurs tulee otteluun varmasti uudella iskulla, sillä keskiviikon esitys White Hart Lanella oli kaikin puolin vaisu. Isännät ovat ottelun selviä suosikkeja, mutta Spursin hyökkäyspelistä puuttuu kuitenkin tällä hetkellä mielikuvitus. Vastus ei ole helppo, eikä odotettavissa ole ainakaan isäntien maalijuhlaa. Alle 2,5 maalista tarjottu kerroin sopii loistavasti peleihin. 

SUNNUNTAI:

Aston Villa - Bournemouth
1x2: Bournemouth 3,10

Aston Villa saa FA Cupin neljännellä kierroksella vastaansa Championshipin sensaatiojoukkue Bournemouthin. Villalla on ollut todella suuria ongelmia Valioliigassa, eikä sen jatkoon meneminen ole missään nimessä selviö. Epäselvää on myös, kuinka paljon Aston Villaa edes kiinnostaa jatkopaikka? 

Birminghamilaisjoukkueen suurin ongelma on ollut maalinteossa. Joukkue on onnistunut 22 Valioliiga-ottelussa vain 11 kertaa maalinteossa, mikä on ylivoimaisesti vähiten koko sarjassa. Jos FA Cupin kolmannen kierroksen ottelu Blackpoolin vastaan otetaan pois laskuista, ei Villa ole tehnyt maaliakaan edelliseen viiteen kamppailuun. 

Bournemouthilla sen sijaan on kaikkea muuta kuin maalinteko-ongelmia. Joukkue johtaa Championshipia ja on latonut 27 otteluun hurjat 57 maalia! Kaikkien yllätykseksi Bournemouth on todella tekemässä nousua Valioliigaan, eikä olisi yllätys, mikäli Aston Villa saapuisi keväällä Bournemouthin tilalle Championshipiin. 

Villa saattaa joutua jopa kotikentällään puolustusasemiin Bournemouthia vastaan. The Cherries ei ole tulossa Villa Parkille vaan haastamaan Valioliiga-seuraa, vaan todella voittamaan sen. 

 

* Kertoimet ovat www.unibet.com vedonlyöntiyhtiön.

Uutta Valioliigasta