Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Viikko 5: Valioliigan vetovihjeet

  • tiistai, 27 tammikuu 2015 10:27

Täältä löydät vedonlyöntiasiantuntijamme valitsemat parhaat pelikohteet viikonlopun FA Cup- kierrokselle. Otteluennakot löydät täältä.. Jos olet kiinnostunut enemmän viikon vakioveikkauksesta, joka myös on tällä viikolla FA Cup -täyteinen, kannattaa tutustua tähän kattavaan vihjepakettiin.

LAUANTAI: 

Crystal Palace - Everton
1x2: Crystal Palace 2,80 (9/5)

Hyvin mielenkiintoinen kohtaaminen tiedossa. Palace tulee otteluun kammovireessä. FA Cup mukaanlukien joukkue on neljän ottelun voittoputkessa, eikä se ole hävinnyt sitten tapaninpäivän kierroksen. Voitot Southamptonista ja Tottenhamista olivat vakuuttavia merkkejä joukkueen uudesta tulemisesta. 

Everton sen sijaan on joutunut kurimukseen. Joukkue kärsii useista avainpelaajien loukkaantumisista, eikä voittoja ole kertynyt tilille sitten joulukuun 15. päivän, jolloin QPR kaatui kotikentällä maalein 3-1.

Vaikka Evertonilla on paperilla parempi joukkue, tasoittaa Palacen kotietu lähtökohtia. Isäntien kuntopuntari on huomattavasti iloisempaan luettavaa ja Selhurst Parkilla Eagles on jopa niukan niukka suosikki. Isännistä tarjotaan todella maistuvia kertoimia, joita on ehdottomasti pelattava!

Chelsea - Manchester City
1x2: City 4,05 (3/1)

Molemmilla joukkueilla on alla katastrofaalinen kotitappio FA Cupissa. Bradford (kyllä, kuulit oikein, Bradford) iski NELJÄ maalia Chelsean verkkoon Stamford Bridgellä. Manchester City sen sijaan sai 0-2 selkäsaunan Middlesbrough'lta. 

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran 21. syyskuuta Etihad Stadiumilla, jossa maalit tasattiin 1-1. Tämän illan ottelu on mestaruustaiston kannalta äärimmäisen tärkeä, sillä voitolla Chelsea venyttäisi sarjajohdon jo kahdeksaan pisteeseen. 

Chelsea on ollut Jose Mourinhon ajan kotikentällään tappavan tehokas. Ottelun tärkeys kuitenkin laskee The Bluesin kotietua. Suurseurojen kamppailusta voi povata tasaista, eivätkä isännät ole kuin niukan suosikin asemassa. 

Vieraskertoimet ovat jyrkässä nousussa, ja vaikka Cityn voitto ei ole se kaikista osuvin, on isoa kerrointa pakko kokeilla peleihin. 

SUNNUNTAI:

Southampton - Swansea
1x2: Southampton 1,57 (5/9)
Kotijoukkue voittaa päästämättä maalia: 2,33 (33/25)

Southampton putosi viikonloppuna FA Cupissa Crystal Palacelle. Tämä saattaa kuitenkin olla pyhimyksille vain hyvä asia, sillä nyt se voi keskittyä todenteolla taistelemaan Mestarin Liigaan oikeuttavista paikoista. So'ton on sarjassa kolmantena kaksi pistettä Manchester Unitedia edellä. Varsinkin kotikentällä sen peli on kulkenut, eikä se ole päästänyt 11 kotiottelussa kuin seitsemän maalia. 

Swansealla on vaikea jakso menossa. Varsinkin vieraspelaaminen on tukossa, eikä koko kaudella ole tullut kuin kaksi voittoa matkapeleistä. Lauantaina Blackburnille FA Cupissa taipunut Swansea ei ole koskaan onnistunut voittamaan Southamptonia Valioliigassa ja sunnuntainakin se tulee olemaan kovan työn takana. 

Laadukkaampi So'ton on ottelun selvä suosikki ja pelkkä maalintekeminen saattaa tuottaa Swansealle ongelmia. 

 

* Kertoimet ovat www.unibet.com vedonlyöntiyhtiön.

Uutta Valioliigasta