Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Viikko 6: Valioliigan vetovihjeet

  • keskiviikko, 04 helmikuu 2015 18:20

Tämän viikon kaikki maukkaimmat vetokohteet näyttäisivät löytyvän Valioliigan lauantaikierrokselta. 

Täältä löydät vedonlyöntiasiantuntijamme valitsemat parhaat pelikohteet viikonlopun Valioliiga- kierrokselle. Otteluennakot löydät täältä.. Jos olet kiinnostunut enemmän viikon vakioveikkauksesta, kannattaa tutustua tähän kattavaan vihjepakettiin.

LAUANTAI: 

Tottenham - Arsenal
1x2: Tottenham 3,35 (47/20)
Yli 2,5 maalia: 1,69 (69/100)

Pohjois-Lontoon derbyt ovat historian saatossa muodostuneet todella runsasmaalisiksi. Vaikka aivan viime vuosina on nähty vähämaalisempia kamppailuja, voi tämän kauden derbystä odottaa taas maalijuhlaa.

Molemmilta löytyy tulikuumat hyökkääjät, eikä kummankaan puolustuspeli ole varsinaisesti vakuuttaneet. Varsinkin hyviä hyökkäyksiä vastaan Spursilla on ollut tällä kaudella ongelmia omassa päässä, mutta vastaavasti vastahyökkäyksissä se on onnistunut vahvasti. Arsenalilla sen sijaan on ongelmia nimenomaan vastahyökkäyksien puolustamisessa, vaikka yleensä se luo paljon tilanteita ja pystyy hallitsemaan palloa. 

Odotettavissa on kaikin puolin iloinen ja aggressiivinen kamppailu, josta ei varmasti tunnetta puutu. Arsenal on vieraissa vain niukka suosikki otteluun. Tottenham on aliarvostettu ja kuuluu ehdottomasti vetolapulle. Myös yli 2,5 maalista tarjottu kerroin on kokeilemisen arvoinen. 

QPR - Southampton
1x2: QPR 4,50 (7/2)
Tuplamahdollisuus: 1x 2,00 (evens)

QPR tulee otteluun hyvin mielenkiintoisista lähtökohdista. Manageri Harry Redknapp jätti joukkueen viikon alkupuolella ja jätti seuran käytännössä yksin heti siirtorajan päätyttyä. Nähtäväksi jää, onko Redknappin poisjääminen lopulta jopa QPR:n sarjapaikan pelastus? Kun 'Arry on poissa, voi joukkueen kuvitella ainakin hetkellisesti piristyvän. 

Southamptonin otteet eivät juuri nyt vakuuta. Swanseaa vastaan se hallitsi kyllä ottelua mielin määrin, mutta ei onnistunut kääntämään sitä voitoksi. Tehottomuus jätti So'tonin jälleen ilman pisteitä. 

Vaikka sarjataulukossa on joukkueiden välillä hurja ero, ei paperilla mitattuna tilanne ole läheskään näin selvä. QPR:n on edelleen laadukas pelaajamateriaali. Kotietu lisäksi tasaa lähtökohtia ja papereissamme Southampton on vain ottelun niukka suosikki vieraskentällä. Ärrien voitto otetaan ehdottomasti näin hurjalla kotikertoimella peleihin!

Swansea - Sunderland
1x2: Sunderland 4,30 (33/10)
Tuplamahdollisuus: x2 1,87 (87/100)

Swansea nappasi jo helpottavan voiton viime kierroksella, kun Southampton kaatui vieraissa maalein 0-1. Ongelmat eivät kuitenkaan ole poistuneet. Wilfried Bonyn mukana karkasi lohduton määrä tehtyjä maaleja, eikä Joutsenet onnistu luomaan paljon maalipaikkoja. 

Sunderland on saanut puolustuspelinsä kuntoon. Edellisessä viidessä ottelussa se on päästänyt vain neljä maalia, vaikka vastassa on ollut muun muassa Tottenham ja Liverpool. Kun vielä Jermaine Defoe vahvistaa joukkuetta, voi joukkueen ankean hyökkäyspelaamisen viimein hieman piristyvän. 

Odotettavissa on hyvin vähämaalinen kamppailu, johon Swansea lähtee vain hyvin niukkana suosikkina. Vieraista tarjotaan maukkaita kertoimia, joista ainakin tuplamahdollisuus x2 tulee nostaa peleihin. Rohkeimmat pelaavat jopa Sunderlandin voittoa! 

 

* Kertoimet ovat www.unibet.com vedonlyöntiyhtiön.

Uutta Valioliigasta